Happy Rally VIP tiimi koostuu pitkänlinjan aktiivisista autourheilun harrastajista sekä vahvasta tausta tiimistä, unohtamatta hyviä yhteistyökumppaneita.  

Mika Nousiainen oli aikanaan lupaava rallikuljettaja, jonka tavoite oli rallin ammattilaisuus...lyhyesti "puu tiellä ja uran valinta" uusiksi. Mika oli 31 - vuotta takaperin Jyväskylän Suurajojen Stipendiaatti ja seuraavana vuonna Mika valittiin mm. Finnish Junior Rally Teamiin sekä No Smoking & No Drinking Teamiin, jonka takana oli lääkintöhallitus ja Alko. Mika oli ensimmäinen urheilija ketä Alko on tukenut. Työelämässä Mikalla on vahva markkinoinnin, myynnin ja kehitystoiminnan kokemus sekä pitkä tie myös yrittäjänä. Käyntikorttina Mikalla on aina ollut laadukas tekemisen taso.

Taustavoimissa vaikuttaa vahvasti yrittäjä puoliso Minna Vejander.

Mika Manninen on ns. tiimin nopein kuljettaja ex. Hornet-lentäjänä, joten vauhti ei pelota. Mikalla on myös vahva autourheilu tausta, niin kartanlukijana mm. Joonas Lindroosin viereltä, kuin pitkän linjan Nesterallin erikoiskokeiden päällikkönä. Mika on tarkka ja määrätietoinen persoona, joka katsoo, että asiat sujuvat sovitusti.

Mikan puoliso Nina Laitila on Minnan kanssa tiimimme ilopillerit ja työelämän vankka kokemus tulee hyvin esille myös Happy Rally VIPin toiminnassa.

Uskomme, että pystymme tarjoamaan teille laadukkaan ja viihtyisän ralli kokemuksen, 

              Tervetuloa mukaan, tehdään yhdessä hieno tapahtuma !